Van der Laan Coaching

“Elk mens is uniek en beschikt over ongekend talent”

Coaching Academy International

Lig je wel eens wakker of pieker je over een kwestie waar je niet uitkomt? Vind je je werk nog wel leuk? Loopt de samenwerking met je collega niet helemaal lekker? Heb je een persoonlijk dilemma? Ervaar je de communicatie met je leidinggevende als lastig? Worstel je met een loopbaanvraag? Iedereen heeft vragen of kwesties. Iedereen heeft ook de potentie in zich om te veranderen en in beweging te komen. Soms is een coach nodig om oplossingen te vinden of ongekende talenten te ontdekken.

“Door de aandacht, feedback en opdrachten van Ineke heb ik inzichten en handvatten gekregen waarmee ik nu verder kan. Ik zie nu in hoe mijn eigen gedachten mijn doen en laten in de weg kunnen staan. Alle doelen die we hadden vastgesteld aan het begin van het traject zijn bereikt . Het was een waardevol en bemoedigend traject waaraan ik heel veel heb!”

– Karin Philippi, Administratief medewerker beleid

Behoefte aan verandering?

Coachen begint bij de klant die iets wil bereiken of iets wil veranderen. Dat kan de klant heel goed zelf, alleen weet hij vaak nog niet hoe. In periodes van onzekerheid is kijken naar jezelf en je eigen functioneren belangrijk. Als coach ondersteun ik daarbij. Coachen start bij het probleem hier en nu, maar richt zich op de toekomst. Coachen is geen therapie.

Eigen kracht

Mijn manier van coachen doet een beroep op de eigen kracht. Als coach begeleid ik je helder te krijgen wat er precies speelt en wat jouw eigen aandeel is in de kwestie. Je gaat zien wat je zelf kunt en wilt veranderen en op welke manier dit het beste kan. Ik houd je een spiegel voor, je ontdekt hoe je je eigen kracht kunt aanboren om je kwestie op te lossen. Het resultaat is nieuw gedrag en nieuw perspectief in de door jou gewenste richting.

Iedereen heeft talent!

Ieder mens is uniek . Ieder mens heeft potentieel. Om te doen waar je goed in bent, moet je eerst weten wáár je goed in bent (welk potentieel je hebt) en hoe je je talent effectief kunt inzetten, wat je daarvoor nog moet leren. Leren, plezier hebben en presteren zijn met elkaar verbonden. Als je plezier krijgt in de dingen die je doet, ga je beter functioneren of presteren.

Wat mag je van mij verwachten?

Als coach begeleid ik mensen met uiteenlopende persoonlijke kwesties en vragen. Coachvragen kunnen verschillende thema’s bevatten. Ik begeleid je in het vinden van antwoorden op je vragen, ondersteun je en daag je uit tot de kern, tot je passie en droom te komen. Ik stel vooral vragen. Je kunt alles zeggen, de gesprekken zijn vertrouwelijk. Ik heb geen mening of oordeel over jouw kwestie.

Wat verwacht ik van jou

Dat je kritisch naar jezelf wilt kijken, dat je gericht bent op persoonlijke groei en hiermee aan de slag wilt. Dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor de acties uit de coachgesprekken.

Tarieven

Voor tarieven neem contact op